TERAPIA

TERAPIA

High Hopes tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä seksuaaliterapiaa eri elämäntilanteissa. Luokseni kannattaa hakeutua kun mikä tahansa elämään, ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, seksiin, kehonkuvaan tai yksinäisyyteen liittyvä asia mietityttää.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarkoittaa, että asioita pyritään käsittelemään ongelmakeskeisyyden sijaan tavoitesuuntautuneesti. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ongelmista ei saisi puhua. Päin vastoin, yleensä juuri niistä löytyvät ratkaisun siemenet.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia on myös vahvasti ratkaisukeskeistä terapiaa, mutta myös integratiivista terapiaa, mikä tarkoittaa, että terapiassa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia terapeuttisia viitekehyksiä. Seksuaaliterapia ei ole vain ”seksiterapiaa”,  ja seksuaalisuus  ymmärretäänkin sanana usein hieman väärin. Karkeasti sanottuna seksuaalisuus on osa minuuttamme eli sitä mitä olemme, seksi taas on sitä mitä teemme.

Seksuaalisuus on iso osa elämää, ihmisyyttä, sukupuolisuutta, minä- ja kehonkuvaa, ja siksi seksuaaliterapiasta voi olla suuri apu.

Keskustelut ovat aina 100% luottamuksellisia. Vastaanotollani voit olla juuri se mitä olet, sinun ei tarvitse esittää mitään. Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Vastaanotolle voi saapua yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa.

Tarjoan pääosin etäterapiaa, mutta myös lähiterapia on mahdollista.

 Voit varata ajan terapiaan sähköpostitse. Mikäli haluat keskustella puhelimitse ennen terapiaa, voit laittaa soittopyynnön sähköpostiini. Soitan takaisin 1-2 vuorokauden aikana. Teen tarvittaessa myös ryhmäneuvontaa ja luentoja.


Etäterapia on turvallinen vaihtoehto.

Käyttämäni etäyhteyssovellus takaa salatun ja turvallisen etäyhteyden. Etäyhteyden aikana kukaan muu ei pääse istuntoon mukaan, joten yksityisyydensuoja on taattu.

Lisätietoja ja varaukset terapiaan:

Soittopyynnöt sähköpostitse

SOITA

Soittopyynnöt sähköpostitse

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

highhopeshelsinki@gmail.com

”Terapiasta on ollut todella paljon apua. Terapia on auttanut minua ymmärtämään itseäni ja tunteitani.

Terapia on myös kannatellut minua pitkään ja olen iloinen vaikutuksesta, kun mietin vointiani terapiaan tullessani ensimmäisen kerran. Tähän on toki myös vaikuttanut suhde terapeutin kanssa, joka löytyi jo ensimmäisillä kerroilla. Koen, että minua on kuunneltu, ajatuksiani ja tekemisiäni ei olla arvosteltu. Terapia on saanut minut ajattelemaan, että olen täydellinen juuri sellaisena kuin olen - sekä ulkoa että sisältä.”

- Palaute terapia-asiakkaaltani

YHTEYSTIEDOT

SÄHKÖPOSTI:
highhopeshelsinki@gmail.com

PALVELEMME

Sopimuksen mukaan ja myös etänä.

 

BLOGI

High Hopesin blogin löydät täältä.